FRANCHISE

 

                                 
 

A Magyar Franchise Szövetség tagja   

 

Pörög az ingatlanpiac, még mindig érdemes csatlakozni! A hazai ingatlanpiac fokozatos felfutása, az árak emelkedése és az újépítésű lakások bővülő száma mind csábítóan hívogatja azokat, akik az ingatlanközvetítői tevékenységben üzleti lehetőséget látnak. Azonban nem mindegy, hogy ehhez mikor és milyen feltételekkel lehet csatlakozni. Cégünk hálózati forgalma az elmúlt évhez képest 56%-os növekedést ért el, jelentősen emelkedett a kizárólagos megbízási arányunk, valamint a hálózatunk létszáma*. A SMART Ingatlan hálózat megoldást kínál mindazoknak akik egy már kipróbált és jól működő üzleti modellel szeretnének belépni az ingatlanpiacra. A partneri csatlakozással Ön minimális kockázatot vállal és működése során teljes egészében az üzletre fókuszálhat.
*2017 és 2018 év összehasonlítása az első tíz hónap adatai alapján.

 

 

Folyamatosan bővülő, országos lefedettségű hálózatként a SMART Ingatlan 2018-ban elnyerte a Magyar Franchise Szövetség „Az ÉV LEGDINAMIKUSABBAN FEJLŐDŐ FRANCHISE HÁLÓZATA” díját. Partnereink széleskörű háttere bizonyítja, hogy a franchise rendszer nem csak azoknak kínál lehetőség, akik már tapasztalattal rendelkeznek, hanem mindazok számára is, akik most csatlakoznának az ingatlanpiac nyújtotta sikerekhez.

 

Nem csak számos jó érvet tudunk, hogy miért érdemes saját irodát nyitnia, 6 lépésben már meg is mutatjuk, hogyan juthat el a sikere kulcsához.

 

JELENTKEZÉS
Ismerje meg részletesen egyedi know-how rendszerünket, innovatív közvetítői eszközeinket és csatlakozási lehetőségeinket. Kérjen személyes konzultációt a SMART Ingatlan hálózat franchise vezetőjétől, aki szívesen látja Önt egy üzleti beszélgetésre.

 

 

 

SZEMÉLYES TALÁLKOZÓK ÉS IRODALÁTOGATÁS

A franchise vezetővel történő találkozás során teljeskörű tájékoztatást kap a SMART Ingatlan rendszerről, a központ nyújtotta támogatásokról, valamint segítséget nyújtunk az érdekelt régióban működő üzleti terv kialakításában. A megbeszéléseket követően lehetőség nyílik a már működő irodáink látogatására és a franchise partnereinkkel való megismerkedésre egyaránt.

 

 

 

IRODAHELYISÉG KIVÁLASZTÁSA
Lefedettség, elhelyezkedés, irodahelység adta lehetőségek tekintetében segítünk megtalálni a legjobbat. Hálózatunk országszerte biztosít lehetőséget az irodanyitásokra.

 

 


SZEMÉLYES AJÁNLAT
Amennyiben minden felmerülő kérdésére választ kapott, a SMART Ingatlan franchise megállapodást kínál. Az ajánlat elfogadását követően, a megállapodás aláírásra kerül és kezdetét veszi a közös munka.

 

 

 

ÜDV A SMART INGATLANNÁL
Felkészülés az iroda kialakítására és a kollégák toborzására. Aktív bekapcsolódás a hálózat életébe, részvétel a meghirdetett képzéseken, kötelező oktatásokon. A HR és a Marketing osztállyal együttműködésben célunk, hogy irodája a legjobb területi elhelyezkedés és megjelenés mellett, egy sikeres csapat háttérországaként szolgáljon. 

 

 

VÁGJUNK EGYÜTT SZALAGOT ÉS ÜNNEPELJÜK AZ ÖN SAJÁT IRODÁJÁT!

 


További részletes információkért forduljon hozzánk bizalommal telefonon vagy online:

Tel.: +36(70) 505 5748
gogolak.edina@smartingatlan.hu


Lépjen velünk, nyisson SMART Ingatlan irodát!


Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Kedves Katalin! Örülök, hogy megismertem. Az együttműködés kapcsán jó benyomást tett ránk, nagyon megbízható, rugalmas, kedves, segítőkész volt a dolog végéig. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki kapcsolatba kerül vele. Gyors, pontos, rugalmas, dicséretre méltó embert ismertem meg Katában és Attilában! Köszönet nekik! Jó munkát, erőt, egészséget kívánok!"

— K.Lászlóné

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.