Ismét elismerték a SMART Ingatlan sikerét

A Magyar Franchise Szövetség hagyományos éves díjkiosztó gáláján a SMART Ingatlan pécsi partnere, Papp Dániel vehette át az „Év fiatal sikeres franchise átvevője” díjat. Az idei elismerés újabb megerősítést jelent franchise hálózatunk számára.

Budapest után a vidéki ingatlanpiac is magasabb fokozatba kapcsolt. 2018 elejétől a megyeszékhelyek és nagyobb gazdasági központok, egyetemvárosok élénk forgalommal és emelkedő árakkal indultak. Ezt a fejlődést és dinamikát használta ki Papp Dániel franchise partnerünk, aki pécsi irodáival a lehető leghatékonyabban kamatoztatta az elmúlt évek változásait. Fiatalos lendületét és kiemelkedő gazdasági mutatóit ismerte el a mostani díjjal a Franchise Szövetség.

Dániel négy éve az országban elsőként nyitott SMART Ingatlan irodát, ezzel elindítva hálózatunkat az országos terjeszkedés útján. Azóta sikeresen bővítette déli bázisát és ezek mellett már Budapesten is bebizonyította, hogy szaktudása és csapatépítő tevékenysége lokációtól függetlenül fejlődést tud eredményezni. A tavalyi évben a vidéki irodáiban 20% feletti növekedést tudott elérni tranzakciószámban. A forgalom tekintetében ennél is erősebb mutatóval rendelkezik, megduplázta forgalmát, amely az ingatlanpiaci trendek mellett is kiváló eredménynek számít. Az idei év tervei szerint a növekedés fenntartásán túl, újabb iroda nyitásával is szeretné erősíteni jelenlétét a hazai ingatlanpiacon és hálózatunkban.

A nagyszerű elismeréshez az egész SMART Ingatlan hálózat nevében gratulálunk Daninak!

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Ha megtehetném, akkor javasolnám a 2018 év embere díjra Róbert Fülöp-Németh ingatlanost, akinek köszönhetően sikeresen lezártuk a soproni lakásvásárlás bonyolult, de mégis egyszerű ügyletét. Egy kellemes élmény ilyen becsületes, talpraesett és részletes helyismerettel rendelkező ingatlanossal dolgozni!"

— L. Csongor

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.