Irodanyitás Veszprémben

Március 23-án a 34. SMART Ingatlan iroda nyitotta meg kapuit Dancsó Tamás franchise partner közreműködésével Veszprémben.
A legújabb SMART Ingatlan iroda Veszprémben a Bástya Üzletházban nyitotta meg kapuit Dancsó Tamás Franchise Partner vezetésével. Jelenleg négy fő értékesítő várja a kedves ügyfeleket teljes körű ingatlan- és hitelközvetíői szolgáltatásokkal! 
 
A hazai ingatlanpiaci számok elemzéséből kiderül, hogy a fővárosi ingatlanárak után a Veszprém megyei átlagértékek voltak a legmagasabbak, mind a tavalyi év egészében, mind az idei év első hónapjaiban. A tavalyi év második felében a megyében a használt téglalakásokat 367 ezer forintos négyzetméteráron, átlagosan 21 millió forintos fajlagos áron lehetett vásárolni. A megyeszékhely mellett a balatoni régió települései emelték az árakat.
 
Veszprém megyében a téglalakásoknál kedvezőbb áron lehetett házakat vásárolni, ám ezek átlagos négyzetméterára is meghaladta a 200 ezer forintot, ami a tavalyi év második felében már 222 000 forint volt. A balatoni régióban mindkét ingatlantípushoz a megyei átlagnál jóval drágábban lehetett hozzájutni. Lakások esetében tavaly és az idei év első hónapjaiban is 450 ezer forint feletti, házak esetében pedig 230 ezer forint feletti négyzetméter árakat találunk.
 
„Országos lefedettségünk kiépítésének fontos állomását jelenti a veszprémi irodánk megnyitása. A dinamikusan fejlődő megye az ingatlanpiac szempontjából is kiemelkedő jelentőségű, a balatoni régiót pedig a fővárosunk után az egyik legélénkebb tranzakciós piac jellemzi.” – nyilatkozta Nagy Károly, a SMART Ingatlan hálózati igazgatója. 
 
 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Ha megtehetném, akkor javasolnám a 2018 év embere díjra Róbert Fülöp-Németh ingatlanost, akinek köszönhetően sikeresen lezártuk a soproni lakásvásárlás bonyolult, de mégis egyszerű ügyletét. Egy kellemes élmény ilyen becsületes, talpraesett és részletes helyismerettel rendelkező ingatlanossal dolgozni!"

— L. Csongor

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.