SMART Ingatlan már Budaörsön is

Március 8-án szám szerint a 33. SMART Ingatlan iroda nyitotta meg kapuit Komori Barnabás franchise partner és Fehér Zsolt irodavezető közreműködésével Budaörsön a Budapesti út 40. szám alatt.

Március 8-án szám szerint a 33. SMART Ingatlan iroda nyitotta meg kapuit Komori Barnabás franchise partner és Fehér Zsolt irodavezető közreműködésével Budaörsön a Budapesti út 40. szám alatt.

 
A budapesti agglomeráció újra népszerűbb az ingatlanvásárlók körében, köszönhetően az egyre magasabb fővárosi lakásáraknak. Budaörs a nyugati agglomerációs szektor egyik legkedveltebb célpontja, négyzetméterárai százezer forinttal meghaladták a Pest megyei átlagot.
 
Budaörs a nyugati agglomerációs szektor egyik legkedveltebb célpontja, a tavalyi évben itt az átlagos négyzetméterárak 370 ezer forint környékén mozogtak, amivel majdnem 100 ezer forinttal meghaladták a Pest megyei 294 ezer forintos átlagot. A Budaörshöz közeli Törökbálint, Érd és Diósd településeken olcsóbb ingatlanárakat találunk. Diósdon tavaly átlagosan szinte a megyeivel megegyező 298 ezer forintos négyzetméteráron lehetett ingatlant vásárolni.
 
"Az ingatlanpiaci változásokra a dinamikusan fejlődő, stabil háttértámogatást nyújtó hálózatok tudnak a leggyorsabban reagálni. A budaörsi irodanyitással célunk a nyugati és déli agglomerációs terület hatékony lefedése és a bővülő keresleti és kínálati oldal kiszolgálása” – nyilatkozta Nagy Károly, a SMART ingatlanhálózati igazgatója.
 
A budaörsi ingatlankínálatban a hagyományos és modern házak mellett, megtalálhatóak például panellakások is, így minden célcsoport találhat ideális megoldást a fővároshoz közeli településen.
 
 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"A SMART Ingatlanirodának köszönetemet fejezem ki, gyors, szakszerű, udvarias, profi munkájáért. A mosonmagyaróvári családi házamat 2 hete megbízásba adtam Ekshmidt Miroszlávnak. Dengi Mária közreműködésével egy hét alatt eladták a meghirdetett áron. Mindkét munkatársuk kiváló munkát végzett. Csak ajánlani tudom az irodájukat, és az itt tapasztaltakat."

— W.Lívia

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.