Szekszárdon nyitott meg legújabb irodánk

A dinamikusan fejlődő, vidéki ingatlanpiaci trendeket jól mutatja a nagyobb közvetítői hálózatok bővítése, ezzel összhangban legújabb irodáját Szekszárdon nyitotta meg a SMART Ingatlan.

A fővárosi ingatlanárak dinamikus emelkedése után, a tavalyi év második felében már a vidéki nagyvárosokban is erősen érzékelhető volt a drágulás a lakások és a házak esetében is. Ez alól Tolna megye sem kivétel, itt a tégla– és panellakások is jelentősen drágultak. A tavalyi év második felében a tégla építésű lakásokért 28%-kal kellett többet fizetni, míg a panellakások esetében 14%-os emelkedés volt tapasztalható 2016 azonos időszakához képest. A dinamikusan fejlődő, vidéki ingatlanpiaci trendeket jól mutatja a nagyobb közvetítői hálózatok bővítése, ezzel összhangban legújabb irodáját április 13-án Szekszárdon nyitotta meg a SMART Ingatlan, Tóth Károly és Bock Szilvia franchise partnerek közreműködésével.

 

Tolna megyében a tavalyi év második felében a használt téglalakásokat átlagosan 159 000 forintos négyzetméteráron lehetett megvásárolni, míg a panellakások négyeztméteréért 140 000 forintot kértek el a tulajdonosok. Ezekkel az értékekkel a megye még mindig Magyarország olcsóbb területei közé tartozik. Érdekesség, hogy ennek ellenére a statisztikák alapján 6 százalékot lehetett alkudni az egyes ingatlanok áraiból.  

 

„A vidék jelentős felzárkózását érezzük az ingatlanpiacon, amely számunkra is új lehetőségeket biztosít. A szekszárdi iroda megnyitásával jelentős új területeket tudunk lefedni, ahol szakértelmünkkel és országos tapasztalatunkkal állunk ügyfeleink szolgálatára.” – nyilatkozta Nagy Károly, a SMART Ingatlan hálózati igazgatója a területi bővítés kapcsán. 

 
Teljes körű ingatlan- és hitelközvetítéssel várjuk kedves ügyfeleinket ezentúl Szekszárdon is a Tinódi utca 12. fszt. 2. címen található irodában!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Ha megtehetném, akkor javasolnám a 2018 év embere díjra Róbert Fülöp-Németh ingatlanost, akinek köszönhetően sikeresen lezártuk a soproni lakásvásárlás bonyolult, de mégis egyszerű ügyletét. Egy kellemes élmény ilyen becsületes, talpraesett és részletes helyismerettel rendelkező ingatlanossal dolgozni!"

— L. Csongor

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.