Szentendrén is várjuk Ügyfeleinket!

Kollégáink Szentendrén, Teátrum u. 2 szám alatti SMART Ingatlan irodánkban is várják kedves Ügyfeleinket!

"Irodánkat Szentendre,Teátrum utca 2-szám alatt az autósmozi és buszparkoló szomszédságában nyitottuk meg a SMART Ingatlan hálózat tagjaként, mely országszerte egyre több irodával és értékesítővel rendelkezik.

 

Irodánk atmoszférája ügyfeleink teljes kényelmét szolgálja, kedves és mosolygós értékesítőink kiváló szakértelemmel állnak rendelkezésükre. Olyan üzleti modell alapján dolgozunk, amely kifejezetten a hazai ingatlanpiacra lett kifejlesztve, és a válság évei alatt is sikeresen vizsgázott. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 

Eladó ingatlanjaink kiemelt megbízás esetén SMART Ingatlanhálózatban, illetve a Duna House hálózatában regisztrált vevőkhöz is eljutnak, illetve mindkét cég weboldalán is megjelennek, ezen kívül több száz, nem a hálózatunkhoz tartozó ingatlanirodával is együttműködünk az ingatlanok eladásában. Vállaljuk az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, egyedülálló minőségű fotók készítését, az ingatlan hatékony meghirdetését, a professzionális, önálló ingatlanbemutatást, jogi segítségnyújtást az adásvételi szerződés megkötéséhez. Kereső ügyfeleink adatbázisunkban több ezer ingatlan közül válogathatnak. Segítünk az egyedi

 

igényeknek megfelelő ingatlanok felkutatásában, ezenkívül hitelközvetítésben (29 bank ajánlata), biztosítások közvetítésében, LTP, CSOK, Energetikai tanúsítvány tekintetében, ügyvédi munkában.

 

Reméljük hamarosan Önt is köszönthetjük irodánkban!"

 

Sarkadi Zsuzsanna és Székely György, franchise partnerek


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Tisztelt Ingatlaniroda! Ezúton is szeretném megköszönni, hogy az ingatlaniroda mindenben segít és nagyon rövid időn belül sikerült eladni lakásomat! Konkrétan 3 nap alatt!!! Ez kiemelkedő teljesítmény, főleg ha azt nézem, hogy kb. 7 héten keresztül hirdettem több iroda által is, melyre jött természetesen nagyon sok érdeklődő, de Önök hozták a befutót!"

— B.János

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.