Újbudán nyitott meg a legújabb SMART Ingatlan

Gergely Petra, Schneider Andrea és Füleki Krisztián franchise partnerek, valamint Gergely Ferenc irodavezető közreműködésével augusztus 7-étől már Újbuda központjában is elérhetőek a SMART Ingatlan szolgáltatásai.

Az újonnan nyitott SMART Ingatlan iroda a Bocskai út 3. szám alatt teljeskörű ingatlan- és hitelközvetítési szolgáltatásaival várja mind az álom otthonukat keresőket, mind az eladás iránt érdeklődőket.

 

Továbbra is töretlen a XI. kerület népszerűsége az ingatlanpiacon. Akár befektetői, akár saját lakhatási célú vásárlásról van szó Újbuda a harmadik legnépszerűbb lokáció a fővárosban. A budapesti lakáskeresők 15%-a ebben a kerületben is keresi leendő otthonát. Panellakásokat ebben a kerületben a Budapesti átlagnál drágábban találhatunk, az átlagos négyeztméterár az idei év első felében 467ezer forint volt, ami 7%-os növekedést jelent a tavalyi év második feléhez képest. A téglalakások esetében nem volt ilyen drasztikus a drágulás, de így is már átlagosan 600ezer forint feletti négyzetméteráron tudunk használt lakást vásárolni a kerületben. Újbudán számos újépítésű projekt található, ami szintén élénkíti az ingatlanpiaci forgalmat a kerületben. Az újépítésű lakások négyzetméterárai a Budapesti Lakáspiaci Riport adatai alapján az idei év első negyedévében, már 800 ezer forint körül mozogtak.

 

 „Az ingatlanpiac virágzó korszakát éli, amihez azonban a közvetítői oldal fejlődése is elengedhetetlen. Célkitűzésünk, hogy újító gondolkodásunkkal és erős szakmai hátterünkkel segítsük ezt a fejlődő piacot, valamint a folyamatosan bővülő keresleti és kínálati oldal elvárásait is egyaránt kiszolgáljuk. Ennek tükrében meghatározó szerepe van az újbudai irodanyitásunknak, mivel így nem csak egy átfogó tengelyt sikerült létrehoznunk a két óbudai és a két XII. kerületi irodáink között, hanem a kerület iránt mutatkozó érdeklődésre is közvetlenül tudunk reagálni.”- nyilatkozta Gogolák Edina, a SMART Ingatlan hálózat franchise vezetője. Az újbudai iroda kínálatában egyaránt megtalálhatóak a családi házak, tégla- és panellakások, valamint az egyetemistákra való tekintettel nagy hangsúlyt fektet az iroda az albérleti kínálatuk folyamatos bővítésére is.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Tisztelt Ingatlaniroda! Ezúton is szeretném megköszönni, hogy az ingatlaniroda mindenben segít és nagyon rövid időn belül sikerült eladni lakásomat! Konkrétan 3 nap alatt!!! Ez kiemelkedő teljesítmény, főleg ha azt nézem, hogy kb. 7 héten keresztül hirdettem több iroda által is, melyre jött természetesen nagyon sok érdeklődő, de Önök hozták a befutót!"

— B.János

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.