INGATLAN ELADÁS GYORSAN ÉS KÉNYELMESEN? 

EZ A SMART INGATLAN!

A SMART Ingatlan hatékony rendszere nem csak megkönnyíti eladásra kínált ingatlana értékesítését, szakképzett és tapasztalt értékesítőink az aktuális piaci viszonyoknak megfelelően biztos támogatást nyújtanak az értékesítés minden folyamatában. Amennyiben KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁST köt értékesítőnkkel, akkor nemcsak a teljes SMART Ingatlan hálózat, hanem a cégcsoporthoz tartozó Duna House hálózat, valamint annak összes értékesítője is kínálhatja az Ön ingatlanát.

SEGÍTÜNK KALKULÁLNI

Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásunk keretében megállapítjuk ingatlana piaci értékét, az elmúlt időszak eladási adatai alapján. Így tisztában lesz a reális árral, amit ingatlanáért kaphat, ezáltal gyorsabban vevőre talál.

MENJEN BIZTOSRA

Értékesítőink házhoz mennek, ahol felveszik az ingatlan paramétereit és profi fényképeket készítenek, amik segítik a megfelelő vevő mielőbbi megtalálását. Emellett rendszerünk számos olyan hirdetési lehetőséget nyújt, ami egyéni hirdetők számára nem elérhető, viszont nagyban lerövidítik a megfelelő vásárló megtalálásának idejét.

AJÁNLJUK A LEGJOBBAT

Értékesítőink részletesen felmérik minden érdeklődő igényeit, majd ez alapján ajánlják nekik a megfelelő ingatlant. Így csak azoknak mutatják meg ingatlanát, akik tényleg ilyen otthont keresnek. A szóba jöhető vevőktől írásos vételi ajánlatot, valamint letétet kérünk, mielőtt továbbítanák Önnek a megkeresést, ezzel is időt takarítva meg Önnek.

RÁNK SZÁMÍTHAT

Egy lakás vagy ház eladásakor számos olyan kérdés is felmerül, amit önerőből nehéz megválaszolni: jogi kérdések, adózási szabályok. Értékesítőink ezek értelmezésének gondját leveszik az Ön válláról, és személyre szabottan, röviden összefoglalják a tudnivalókat.

TÁMOGATJUK

Menjen biztosra, és élvezze a SMART Ingatlan nyújtotta előnyöket! Keresse fel az Önhöz legközelebbi SMART Ingatlan és hitelközvetítő irodát, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online.

 

 

 

Ha még több információt szeretne a sikeres lakás eladáshoz, olvassa el eladási tippjeinket.

 

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"A SMART Ingatlanirodának köszönetemet fejezem ki, gyors, szakszerű, udvarias, profi munkájáért. A mosonmagyaróvári családi házamat 2 hete megbízásba adtam Ekshmidt Miroszlávnak. Dengi Mária közreműködésével egy hét alatt eladták a meghirdetett áron. Mindkét munkatársuk kiváló munkát végzett. Csak ajánlani tudom az irodájukat, és az itt tapasztaltakat."

— W.Lívia

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.