SMART Ingatlan iroda - Ferenc tér

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

A SMART Ingatlan Ferenc téri irodája 2016. december 1-je óta áll az ingatlant keresők és kínálók rendelkezésére. 12 fős csapatunk minden, ingatlanokat érintő kérdésben teljes körű, és professzionális szolgáltatást nyújt Ügyfeleinknek.

Irodánk a Ferencváros szívében a Ferenc téren található. Csapatunk aktív szerepet vállal a közösség életében. Részt veszünk a helyi rendezvényeken. (Irodánkban könyvcsere programot működtetünk, véradást szervezünk, az őszi Családi Napon pedig 2. helyezést értünk el a lecsófőző versenyen) Munkánkat nem csupán magas színvonalon, hanem empatikusan is végezzük. Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink barátként tekintenek ránk, mivel minden támogatást megadunk nekik – a sokszor igen megterhelő – úton, ami új otthonukhoz vezeti őket.

A folyamatos szakmai képzéseknek köszönhetően segítséget tudunk nyújtani a megfelelő ingatlan megkeresésében, illetve az eladni kívánt ingatlan minél gyorsabb és hatékonyabb értékesítésében. Minden olyan szolgáltatással is rendelkezésére állunk, mely a sikeres eladáshoz vagy vételhez szükséges, ide értve többek között az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, az ingatlan hatékony meghirdetését, a professzionális, önálló ingatlanbemutatást, egyedi igényeknek megfelelő ingatlanok felkutatását, jogi segítségnyújtást a szerződés megkötéséhez.

Díjmentes hiteltanácsadás is igénybe vehető irodánkban. Tanácsadónk több mint 29 pénzintézettel áll kapcsolatban, segít megkeresni a legoptimálisabb hitelajánlatot, és annak teljes ügyintézését is átvállalja.

Nyitva tartás: H-P: 9-18. Az ingatlanirodát üzemeltető Franchise partner: EIDDO JVS Kft. (Székhely: 3293 Visznek Újvilág utca 39/a., Cégjegyzékszám: 10-09-035936, Adószám: 25756454-2-10).

Munkatársak

Ölschléger Andrea Irodavezető
Banai Melinda Értékesítő
Béndek Andrea Franchise partner
Csehóné Szakos Andrea Értékesítő
Fürediné Dukon Klára Értékesítő
Hegyi Tünde Értékesítő
Ivády István Értékesítő
Major Levente Attila Értékesítő
Müller Bernadett Értékesítő
Sós Réka Értékesítő
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.