SMART Ingatlan iroda - József körút

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

A SMART Ingatlan hálózat tagjaként, 2016 májusában kezdtük meg működésünket a Nagykörúton, a Blaha Lujza tér és Rákóczi tér között.

Az iroda vezetői 10 év sikeres ingatlanpiaci múlttal a hátuk mögött a lehető legrátermettebb értékesítők felkutatásával és fejlesztésével igyekeznek professzionális minőségi szolgáltatást nyújtani meglévő és jövőbeli ügyfeleik számára.

Szolgáltatásaink alapja a tanácsadás, de nem csak az ingatlan vásárlási folyamatban segítünk, komplex szolgáltatási csomagjaink segítségével az ingatlanértékesítői szolgáltatáson felül, értékbecslői, jogi, hiteltanácsadó szolgáltatásokat is nyújtunk.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek, és hálózatunk erejének köszönhetően ingatlan keresőink több, mint 10.000 ingatlan közül válogathatnak, hogy segítségünkkel megtalálják a számukra legmegfelelőbb ingatlant, de az ezeken felüli egyedi igényeknek megfelelő ingatlanokat is felkutatjuk.

Portfóliónkban egyaránt fellelhetőek kisebb és nagyobb értékű ingatlanok, akár a belvárosban, akár külsőbb kerületekben, de az agglomerációban is.

Nyitva tartás: H-P: 9-18.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönhetjük.

Munkatársak

Patlók László Irodavezető
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.