SMART Ingatlan iroda - Kiskunfélegyháza

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

A SMART Ingatlan kiskunfélegyházi irodája – az országszerte egyre több irodával és értékesítővel rendelkező SMART Ingatlan hálózat tagjaként áll az ingatlant keresők és kínálók szolgálatában. Egyre bővülő csapatunk minden, ingatlanokat érintő kérdésben teljes körű, és professzionális szolgáltatást kínálva áll az Ön rendelkezésére.

Irodánk kiváló infrastruktúrával, könnyű megközelíthetőséggel, városközponti elhelyezkedéssel bír.

A folyamatos szakmai képzéseknek köszönhetően segítséget tudunk nyújtani a megfelelő ingatlan megkeresésében, illetve az eladni kívánt ingatlan minél gyorsabb és hatékonyabb értékesítésében. Minden olyan szolgáltatással is rendelkezésére állunk, mely a sikeres eladáshoz vagy vételhez szükséges, ide értve többek között az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, az ingatlan hatékony meghirdetését, a professzionális, önálló ingatlanbemutatást, egyedi igényeknek megfelelő ingatlanok felkutatását, jogi segítségnyújtást a szerződés megkötéséhez.

Értékesítőink abban is tudnak segíteni, hogy időt spórolva Önnek, az összes közműátírást elintézi, így nem kell napokat a szolgáltatóknál eltöltenie.

Díjmentes hitel szolgáltatásunk több, mint 29 pénzintézettel áll kapcsolatban, segít megkeresni az optimális hitelajánlatot, és annak teljes ügyintézését is átvállalja. Nálunk olyan kedvezményeket is kaphat, melyet máshol nem.

Nyitva tartás: H-P: 9-18.

Reméljük, hamarosan Önt is köszönthetjük irodánkban!

Munkatársak

Seres Dezsőné Értékesítő
Tamási Norbert Zoltán Értékesítő
Tamási Norbert Zoltán Fr. Franchise partner
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.