SMART Ingatlan iroda - Szekszárd

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

Szekszárdi irodánk a Tinódi utca 12. szám alatt 2018. április 13-a óta áll az ingatlant eladni és vásárolni kívánó ügyfelek rendelkezésére. Szakmailag felkészült értékesítői csapatunk célja, hogy az országosan legdinamikusabban fejlődő SMART Ingatlan hálózat komplex szolgáltatási csomagjain és teljes ingatlankínálatán keresztül minél több elégedett és visszatérő ügyfelet köszönthessünk irodánkban.

A folyamatos központi és belső szakmai képzéseknek köszönhetően segítséget tudunk nyújtani a megfelelő ingatlan megkeresésében, illetve az eladni kívánt ingatlan minél gyorsabb és hatékonyabb értékesítésében. Ügyfeleinket végigkísérjük az ingatlan vásárlás vagy értékesítés folyamatán, amely során teljes körű ingatlanközvetítői-, jogi- és pénzügyi tanácsadási szolgáltatást nyújtunk. Hitelcentrumunk ingyenes szolgáltatással áll rendelkezésre befektetési-, ingatlan finanszírozási-, hitel-, CSOK-, lakástakarékpénztár- és egyéb kérdésekben.

A SMART Ingatlan országos hálózatának tagjaként, az ország egész területén állunk megbízóink és vevőink rendelkezésére. Kizárólagos megbízási formánk segítségével megbízóink értékesítésre kerülő ingatlanai a SMART Ingatlan rendszere mellett a Duna House hálózatában is megjelennek, valamint több, nem a hálózatunkhoz tartozó ingatlanirodával is együttműködünk az értékesítésben. Vevőink számára ugyanezek az adatbázisok biztosítják a számukra legmegfelelőbb ingatlan megtalálását.

Nyitva tartás: H-P: 9-18.

Munkatársak

Bock Szilvia Franchise partner
Tóth Károly Franchise partner
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.