SMART Ingatlan iroda - Thököly út

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

AZ IRODÁRÓL
Irodánk 2017. nyarán nyitott Zugló frekventált részén, a Róna utca Thököly út sarkán. A könnyű megközelíthetőség, az infrastruktúra – az iroda kialakítása ahol szempont volt a kollégák és ügyfeleink számára professzionális és mégis kényelmes terek létrehozása – lehetővé teszi megbízóink és vevőink mind online, mind személyes találkozó keretében történő magas színvonalú kiszolgálását.

CSALÁDBARÁT KIALAKÍTÁS
Irodánk a családos ügyfelekre is gondolt, családbarát ingatlanirodaként a legkisebbeket rajz sarok, és laptop várja, hogy amíg a szülők tárgyalnak, a kicsik is otthonosan érezzék magukat.

MINDENT EGY HELYEN
Ügyfeleinket kedves és magasan képzett értékesítőink tudása, szakértelme kíséri végig az ingatlan vásárlás vagy értékesítés folyamatán, amely során teljes körű ingatlanközvetítői-, jogi- és pénzügyi tanácsadási szolgáltatást nyújtunk. Hitel Centrumunk ingyenes szolgáltatással áll rendelkezésre befektetési-, ingatlan finanszírozási-, hitel-, CSOK-, lakástakarékpénztár- és egyéb kérdésekben.
Munkatársaink folyamatosan képzik magukat, hogy a legmagasabb színvonalon képviselhessük megbízóink és vevőink érdekeit.
Megbízóink számára kollégáink segítséget nyújtanak az ingatlanok professzionális fotózásában, és igény szerint energetikai tanúsítási szolgáltatással is állunk rendelkezésre.

ORSZÁGOS INGATLAN ADATBÁZIS
A SMART Ingatlan országos hálózatának tagjaként, az ország egész területén állunk megbízóink és vevőink rendelkezésére. Kizárólagos megbízási formánk segítségével megbízóink értékesítésre kerülő ingatlanai a SMART Ingatlan rendszere mellett a Duna House hálózatában is megjelennek, valamint több, nem a hálózatunkhoz tartozó ingatlanirodával is együttműködünk az értékesítésben.
Vevőink számára ugyanezek az adatbázisok biztosítják a számukra legmegfelelőbb ingatlan megtalálását.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSE
Irodánk több, jelenleg is „futó” vagy a piacra történő bevezetésre váró projekt újépítésű lakásainak értékesítésében is részt vesz, így várjuk azon vevők, befektetők érdeklődését is, akik új otthonukat egyénre szabottan, saját elképzeléseiknek megfelelően szeretnék kialakítani, vagy a jelenlegi piaci igényekhez alkalmazkodva kiváló lokációban, magas minőségű kiadható ingatlanba szeretnének befektetni.
Éljen a piacvezetők által kínált lehetőséggel, reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Munkatársak

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.