A TÁJÉKOZOTTSÁG ÉRTÉK!

 A SMART INGATLAN SEGÍT A LEGJOBB DÖNTÉSHEZ VEZETŐ ÚTON!

Legyen szó ingatlan vásárlásról vagy eladásról, a SMART Ingatlan segít Önnek, hogy gyorsan megtalálja számításait. Milyenek az aktuális négyzetméter árak a kerületben, a városban vagy a megyében? Kollégáink segítenek tájékozódni az aktuális piaci viszonyokról, valamint a legjobb ajánlatok kialakításában, megtalálásában.
Adatbázisunkban közel 9.000 eladó és kiadó ingatlan várja Önt, ha pedig saját lakását szeretné eladni, vagy kiadni, akkor is biztos lehet benne, hogy értékesítő kollégáink munkája, és a www.smartingatlan.hu oldal révén ingatlan hirdetése rengeteg érdeklődőt elér. 

Segítünk az eladás gyors lebonyolításában!

Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásunk keretében megállapítjuk ingatlana piaci értékét, az elmúlt időszak eladási adatai alapján. Így tisztában lesz a reális árral, amit ingatlanáért kaphat, ezáltal gyorsabban vevőre talál.
 

Miért töltené idejét hirdetések írásával?

Értékesítőink házhoz mennek, ahol felveszik az ingatlan paramétereit és profi fényképeket készítenek, amik segítik a megfelelő vevő mielőbbi megtalálását. Emellett rendszerünk számos olyan hirdetési lehetőséget nyújt, ami egyéni hirdetők számára nem elérhető, viszont nagyban lerövidítik a megfelelő vásárló megtalálásának idejét.
 

Ne pazarolja idejét olyan érdeklődőkre, akiknek nincs komoly vásárlási szándéka!

Értékesítőink részletesen felmérik minden érdeklődő igényeit, majd ez alapján ajánlják nekik a megfelelő ingatlant. Így csak azoknak mutatják meg ingatlanát, akik tényleg ilyen otthont keresnek. A szóba jöhető vevőktől írásos vételi ajánlatot, valamint letétet kérünk, mielőtt továbbítanák Önnek a megkeresést, ezzel is időt takarítva meg Önnek.
 

Az üzlet lezárása, jogi és adózási kérdések.

A fenti előnyök mellett egy lakás vagy ház eladásakor számos olyan kérdés is felmerül, amit önerőből nehéz megválaszolni: jogi kérdések, adózási szabályok. Értékesítőink ezek értelmezésének gondját leveszik az Ön válláról, és személyre szabottan, röviden összefoglalják a tudnivalókat. Ezen kívül munkatársaink a teljes eladási folyamat során a rendelkezésére állnak, hogy az üzlet minél előbb, sikeresen lezáruljon.
 
Menjen biztosra, és élvezze a SMART Ingatlan nyújtotta előnyöket! Keresse fel az Önhöz legközelebbi SMART Ingatlan és hitelközvetítő irodát, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot online.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Nagyon sokat köszönhetünk a Podmaniczky iroda munkájának, közvetlen, megnyugtató és szakmai alapossággal párosult értékesítői stílusának. Csak gratulálni tudunk SMART INGATLAN-nak, ha Hozzájuk hasonló, az Ő felkészültségüket megközelítő munkatársai vannak. Munkájuk alapján ajánljuk ismeretségi körünkben az Önök szolgáltatását és az irodát. Üdvözlettel"

— T.Erik

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.