HÁLÓZATRÓL

Víziónk átformálni a magyarországi ingatlanközvetítői kultúrát, értéket teremtve a megújuló piacon. Hisszük, hogy innovációnk, ami versenyelőnyünk is egyben, munkatársaink kreativitásából fakad. Bízunk a közös gondolkodásban, az egyedi karrier lehetőségben és az önmegvalósításban. Tőzsdén jegyzett, nemzetközi cégcsoportunk szilárd hátteret biztosít munkatársaink és ügyfeleink elképzelései számára egyaránt.

A SMART Ingatlan hálózatot a Duna House Cégcsoport tulajdonosai alapították azzal a céllal, hogy a már bevált üzleti modellt felhasználva, egy új és lendületes franchise hálózathoz csatlakozás lehetőségét kínálhassák az ingatlanpiac iránt érdeklődő befektetők számára.  Cégünk 2014-es indulása óta dinamikusan fejlődik, melyet a Magyar Franchise Szövetség 2018-as „Az év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózat” elismerése is alátámaszt.  Országszerte közel 40 iroda csatlakozott már a SMART Ingatlan franchise hálózatához és ez szám folyamatosan nő. 

2017-ben új kategóriaként jelent meg a munkaerőpiacon a SZERETHETŐ MUNKAHELY cím, melynek 2018-as díját a vezető ingatlanközvetítő cégek közül egyedüliként a SMART Ingatlan nyerte el. 

KÜLDETÉSÜNK

Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.

VEZÉRLŐ ÉRTÉKEINK

 


 

 

 

ORSZÁGOS LEFEDETTSÉG

A SMART Ingatlan irodái jelenleg Budapest több kerületében és vidéken is megtalálhatóak, így személyesen is az ország egyre több városában segítünk Ügyfeleinknek az ingatlanértékesítésben, vásárlásban. Teljeskörű ingatlan- és hitelszolgáltatásaink nem csak a tökéletes otthon megtalálásában nyújthatnak segítséget, hanem a kiválasztott ingatlan vételárának előteremtéséhez és a majdani otthon biztosításához is. 

 

 

"Az egyik legnagyobb dolog, ami az elmúlt években az ingatlanpiacon történt."

LENDÜLET A SZOLGÁLTATÁSOK TERÉN IS!

HÁLÓZATUNK AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁLJA ÜGYFELEINK SZÁMÁRA:

  • Amennyiben ingatlant keres, adatbázisunkban több mint 8 000 ingatlan közül válogathat.
  • Amennyiben ingatlanát szeretné eladni, úgy Kizárólagos megbízás esetén az ország egyik leghatékonyabb értékesítési formáját kínáljuk Önnek, hiszen ingatlana a SMART Ingatlan és a Duna House hálózatában regisztrált vevőkhöz is eljut, illetve mindkét cég weboldalán is megjelenik. Ezenkívül több száz, nem a hálózatunkhoz tartozó ingatlanirodával is együttműködünk  az ingatlanok eladásában.
  • Eladó ingatlanához kérésére az Energetikai Tanúsítványt is elkészítjük Önnek.
  • Ügyfeleinknek az ingatlanfinanszírozással kapcsolatban teljes körű Pénzügyi Szolgáltatást nyújtunk, legyen szó a legkedvezőbb banki hitel kiválasztásáról, lakástakarék-pénztár nyújtotta előnyök kihasználásáról, „CSOK” igénylésről vagy akár a legkedvezőbb lakásbiztosítás megkötéséről.
  • CSOK Szakértőink ingyenesen (ahogy minden ingatlan vásárlással kapcsolatos szolgáltatásunk is díjmentes), tájékoztatják az elérhető kedvezmény összegéről, és az igénylés részleteiről.
  • Kollégáink folyamatosan részt vesznek központi képzéseken. Így szaktudásukkal segítenek Önnek: a piaci ár meghatározásában, a hatékony hirdetési- és értékesítési metodikában, és a leendő vevővel folytatott tárgyalások lebonyolításában is.


Éljen a SMART Ingatlan hálózat nyújtotta előnyökkel Ön is, legyen szó ingatlan vásárlásáról, eladásáról vagy ingatlan bérlésről, kiadásról! Irodáink száma folyamatosan növekszik, így személyesen is az ország egyre több városában állunk rendelkezésre.

DINAMUKUS FEJLŐDÉS

A SMART Ingatlan hálózat dinamikus fejlődését mi sem bizonyítja jobban, mint hogy elnyerte a Magyar Franchise Szövetség "Az év legdinamikusabban fejlődő franchise hálózata" díjat 2017-es teljesítménye alapján.

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

Munkánk sikere mérhető számokban, de az eredményesség leginkább ügyfeleink elégedettségében mutatkozik meg. Közülük néhányan írásban is megköszönték kollégáink munkáját, valamint hozzájárultak ezek megjelentetéséhez. Olvassa el Ön is, mit mondanak rólunk ügyfeleink!


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Ha megtehetném, akkor javasolnám a 2018 év embere díjra Róbert Fülöp-Németh ingatlanost, akinek köszönhetően sikeresen lezártuk a soproni lakásvásárlás bonyolult, de mégis egyszerű ügyletét. Egy kellemes élmény ilyen becsületes, talpraesett és részletes helyismerettel rendelkező ingatlanossal dolgozni!"

— L. Csongor

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.