Győrben is duplázott már a SMART Ingatlan

Új csapattal, de egy ismerős arccal várja az Ügyfeleket az új győri SMART Ingatlan iroda. Szalay Tamás, Faragó Tamás és Klemenik Márti több irodás partnerként és rutinos ingatlanosként várja mind az álom otthonukat keresőket, mind az eladás iránt érdeklődőket.

A hazai ingatlanpiaci számok elemzéséből kiderül, hogy a fővárosi ingatlanárak után Győr a legdrágább város, azonban az idei évben új kihívója akad a keleti országrészből Debrecen város személyében. A tavalyi évben Győrben a használt lakások négyzetméterára 380 ezer forinthoz közelített és ehhez élénk ingatlanpiaci forgalom társult.  Győr hagyományosan a drágább vidéki városok között szerepel az ingatlan árlistákon, így a használtlakások és családi házak mellett, az újlakások piacán is jelentős kínálattal találkozhatnak az otthont keresők.

Szakértő kollégáink teljeskörű ingatlan- és hitelközvetítési szolgáltatásokkal várják a Bajcsy-Zsilinszky út 27. szám alatti irodában.


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani Márai Tamás referens úr (Falk Miksa utcai SMART Ingatlan iroda) színvonalas munkájáért, segítőkészségért és minden jó tanácsáért, amiben lányom lakásának eladási folyamata során részesített bennünket. Nem volt rövid és nem volt mindig könnyű ez az út, de Márai Úr mindig megtalálta a megfelelő hangot és módszert, hogy előbbre vigye ügyünket."

— Sz. Bernadett

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.