KIEMELT FIGYELEM, KÜLÖNLEGES SZOLGÁLTATÁSOKKAL!

Amennyiben ingatlan eladása kapcsán kizárólagosan minket bíz meg, azaz Kizárólagos Megbízást köt, megtisztelő bizalomért cserébe az alábbi, kiemelt előnyöket biztosítjuk Önnek: 

AKKOR IS MEGKÖTHETI, HA MÉG NEM BIZTOS ELADÁSI SZÁNDÉKÁBAN

Kössön Kizárólagos Megbízást akkor is, ha még nem biztos benne, hogy el akarja adni az ingatlant. Megbízását bármikor szüneteltetheti, a jutalék pedig csak abban az esetben illet minket, ha Ön 1 éven belül mégis értékesíti az ingatlant.

EGYETLEN MEGBÍZÁSSAL TÖBB VEVŐT ÉRHET EL

Kizárólagos Megbízás esetén ingatlana nemcsak a SMART Ingatlan, hanem a Duna House hálózat regisztrált vevőihez is eljut, valamint mindkét hálózat weboldalán megjelenik. Folyamatosan bővül azon ingatlanirodák köre is, akik kínálhatnak ingatlanokat adatbázisunkból, így több potenciális vevőt érhet el egyetlen megbízás megkötésével.

HIRDETÉSE KIEMELT FELÜLETEKEN JELENIK MEG

Szakképzett értékesítőink különös figyelmet fordítanak a Kizárólagos Megbízásokra. Ingatlanát kiemelten jelenítjük meg a hirdetési oldalakon és ingatlanportálokon, továbbá igény szerint ingyenes táblát vagy molinót is elhelyezünk az ingatlanon értékesítőnk telefonszámával, ezzel is növelve az érdeklődők számát, de nem terhelve Önt a beérkező hívásokkal.     

KEDVEZMÉNYES JUTALÉK PRÉMIUM MEGBÍZÁSSAL

Kizárólagos Megbízás megkötése esetén Ön megtisztel minket azzal, hogy csak a SMART Ingatlan hálózat partnerei részére ad megbízást, amiért cserébe alacsonyabb jutalékot kérünk. Amennyiben egy vevő Önnél jelentkezik, az eladás után fizetendő jutalék összege tovább csökken, de a megbízást továbbra is kiemeltként kezeljük, és végig segítségére leszünk az eladás lebonyolításában.

JUTALÉKMENTES SZOLGÁLTATÁS MEGNEVEZETT ISMERŐSEINEK

Vannak olyan családtagjai vagy ismerősei, akiket érdekel az ingatlan, de még nem biztosak vételi szándékukban? Megkötheti a Prémium Megbízást, ez esetben is, megnevezve ezen személyeket. Ha közülük bárki megvásárolja az ingatlant, Önnek nem kell jutalékot fizetnie.

KIEMELT FIGYELEMMEL KEZELJÜK AZ INGATLAN BEMUTATÁSÁT

Kollégáink csak olyan érdeklődőknek mutatják meg ingatlanát, akiknek valóban komoly a vásárlási szándéka. Kizárólagos Megbízás esetén, ha a vevőjelölt valamelyik partnerünktől érkezik, az Ön által megbízott értékesítő akkor is részt vesz a mutatáson, így mindig képviseljük az Ön érdekeit és garantáljuk az Ön biztonságát.

KÖSSÖN VELÜNK KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁST INGATLANA ELADÁSÁRA, HOGY ÖNT IS ELÉGEDETT ÜGYFELEINK KÖZÖTT KÖSZÖNTHESSÜK!


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Kedves Katalin! Örülök, hogy megismertem. Az együttműködés kapcsán jó benyomást tett ránk, nagyon megbízható, rugalmas, kedves, segítőkész volt a dolog végéig. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki kapcsolatba kerül vele. Gyors, pontos, rugalmas, dicséretre méltó embert ismertem meg Katában és Attilában! Köszönet nekik! Jó munkát, erőt, egészséget kívánok!"

— K.Lászlóné

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.