HITELKIVÁLTÁS

A hitelkiváltás révén meglévő, mostanra már kedvezőtlen kamatozású kölcsönének egy kedvezőbb törlesztésű hitelkonstrukcióra való cseréjét érheti el. Ezzel kiváltható piaci kamatozású lakáshitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, vagy akár személyi kölcsön is.

Mivel a hitelkiváltás során Ön újonnan igényel hitelt, számolni kell a hiteligénylésnél felmerülő költségekkel, illetve a régi hitel lezárásának díjaival is, de az alaposabb vizsgálat során ezek a költségek előre kiszámíthatóak, és ezek figyelembevételével előre tudható, hogy érdemes-e a hitelkiváltás mellett dönteni.

A jelenlegi piaci helyzetben több bank is kedvező akciókkal várja az ügyfeleket, érdemes azonban szakértő értékesítő kollégánk segítségét kérnie, aki naprakész, széles körű információkkal igazítja el Önt a hitelkiváltás folyamatában!

MIKOR VÁLHAT SZÜKSÉGESSÉ HITELÉNEK KIVÁLTÁSA?

  • A bankok által kínált konstrukciók a pénzügyi- és gazdasági helyzetnek megfelelően változhatnak, így előfordulhat, hogy korábban felvett hitelét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező pénzügyi termékre válthatja.
  • A piacon új konstrukciók jelentek meg, melyek az ügyfelek igényeihez jobban igazodnak.

MIT KELL ÁTGONDOLNIA?

  • Ha az új hitel devizaneme eltér a kiváltandó hitel devizanemétől, úgy tájékozódni kell, hogy megéri-e átváltani a devizanemet: hogyan alakul a hitel tőke része, a havi törlesztőrészletek nagysága, a hitelkamat stb. Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, és ebben is segítenek Önnek!
  • Fontos pontosan kiszámolni, hogy az új hitellel járó kötelezettségekkel együtt is megéri-e kiváltani meglévő hitelét.

MIKOR JAVASOLT A HITELKIVÁLTÁS?

  • Amennyiben törlesztő részlete az elmúlt időszakban jelentősen megemelkedett, és a futamidő növelésére már nincs lehetősége, érdemes tájékozódni a piacon fellelhető konstrukciókról, hiszen előfordulhat, hogy olyan hitelre tudja váltani meglévő kötelezettségét, melynek fizetése kevésbé megterhelő az Ön számára.
  • Emellett a hitelkiváltás akkor is megoldást jelenthet az Ön számára, ha meglévő hitele mellé újabb kölcsönre lenne szüksége, de már terhelt az ingatlana. Ilyen esetben a hitelkiváltás révén juthat nagyobb összeghez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb megkereshessük Önt és segítsünk eligazodni a lehetőségek között. 

 

Azért pedig, hogy akár most rögtön választ kapjon felmerült kérdéseire, összegyűjtöttük Önnek a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszokat.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani Márai Tamás referens úr (Falk Miksa utcai SMART Ingatlan iroda) színvonalas munkájáért, segítőkészségért és minden jó tanácsáért, amiben lányom lakásának eladási folyamata során részesített bennünket. Nem volt rövid és nem volt mindig könnyű ez az út, de Márai Úr mindig megtalálta a megfelelő hangot és módszert, hogy előbbre vigye ügyünket."

— Sz. Bernadett

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.