HITELKIVÁLTÁS

A hitelkiváltás révén meglévő, mostanra már kedvezőtlen kamatozású kölcsönének egy kedvezőbb törlesztésű hitelkonstrukcióra való cseréjét érheti el. Ezzel kiváltható piaci kamatozású lakáshitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, vagy akár személyi kölcsön is.

Mivel a hitelkiváltás során Ön újonnan igényel hitelt, számolni kell a hiteligénylésnél felmerülő költségekkel, illetve a régi hitel lezárásának díjaival is, de az alaposabb vizsgálat során ezek a költségek előre kiszámíthatóak, és ezek figyelembevételével előre tudható, hogy érdemes-e a hitelkiváltás mellett dönteni.

A jelenlegi piaci helyzetben több bank is kedvező akciókkal várja az ügyfeleket, érdemes azonban szakértő értékesítő kollégánk segítségét kérnie, aki naprakész, széles körű információkkal igazítja el Önt a hitelkiváltás folyamatában!

MIKOR VÁLHAT SZÜKSÉGESSÉ HITELÉNEK KIVÁLTÁSA?

  • A bankok által kínált konstrukciók a pénzügyi- és gazdasági helyzetnek megfelelően változhatnak, így előfordulhat, hogy korábban felvett hitelét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező pénzügyi termékre válthatja.
  • A piacon új konstrukciók jelentek meg, melyek az ügyfelek igényeihez jobban igazodnak.

MIT KELL ÁTGONDOLNIA?

  • Ha az új hitel devizaneme eltér a kiváltandó hitel devizanemétől, úgy tájékozódni kell, hogy megéri-e átváltani a devizanemet: hogyan alakul a hitel tőke része, a havi törlesztőrészletek nagysága, a hitelkamat stb. Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, és ebben is segítenek Önnek!
  • Fontos pontosan kiszámolni, hogy az új hitellel járó kötelezettségekkel együtt is megéri-e kiváltani meglévő hitelét.

MIKOR JAVASOLT A HITELKIVÁLTÁS?

  • Amennyiben törlesztő részlete az elmúlt időszakban jelentősen megemelkedett, és a futamidő növelésére már nincs lehetősége, érdemes tájékozódni a piacon fellelhető konstrukciókról, hiszen előfordulhat, hogy olyan hitelre tudja váltani meglévő kötelezettségét, melynek fizetése kevésbé megterhelő az Ön számára.
  • Emellett a hitelkiváltás akkor is megoldást jelenthet az Ön számára, ha meglévő hitele mellé újabb kölcsönre lenne szüksége, de már terhelt az ingatlana. Ilyen esetben a hitelkiváltás révén juthat nagyobb összeghez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mihamarabb megkereshessük Önt és segítsünk eligazodni a lehetőségek között. 

 

Azért pedig, hogy akár most rögtön választ kapjon felmerült kérdéseire, összegyűjtöttük Önnek a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszokat.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Ha megtehetném, akkor javasolnám a 2018 év embere díjra Róbert Fülöp-Németh ingatlanost, akinek köszönhetően sikeresen lezártuk a soproni lakásvásárlás bonyolult, de mégis egyszerű ügyletét. Egy kellemes élmény ilyen becsületes, talpraesett és részletes helyismerettel rendelkező ingatlanossal dolgozni!"

— L. Csongor

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.