Így fogj bele a panel átalakításba

Tippek és „előtte-utána” fotók néhány átalakított helyiségről. Ezek láttán biztos kedvet kapsz akár már egy hétvégi barkácsoláshoz.
1. Hogy kezdjünk hozzá?
 
Fontos, hogy jól válasszuk meg a felújítás/átalakítás időpontját. Érdemes tehát figyelemmel lenni például a fűtésszezonra és arra, hogy a családnak az év melyik felében van „nyugisabb” időszaka. Ha például a nyári hagyományosan egy lazább időszak, akkor érdemes arra tervezni a nagyobb munkákat, így egyúttal azt is elérjük, hogy a karácsonyi hajtás időszakára már végzünk a teendőkkel és otthonunk újra – immár az átalakítás után – legszebb díszében pompázhat. 
 
2. A lakóközösség értesítése a várható zajok miatt
 
Alapvető, mégis a nagy munkák előkészületei mellett elsikkadhatunk a felett, hogy értesítsük a lakóközösségben élőket az átalakítás időtartamáról. Jó, ha odafigyelünk erre, hiszen ez a kis gesztus nem csak a lakók türelmét biztosíthatja be, de akár ahhoz is vezethet, hogy felajánlják a vállalkozó kedvűek segítségüket. És mint tudjuk, egy ilyen munka során, minden plusz kéz jól jön.:)
 
3. Átalakítás, ami után fel sem tűnik, hogy egy panelban vagyunk
 
 
Igen, mint azt a mellékelt képek is bizonyítják, ez lehetséges. Már a megfelelő szín és burkolat kiválasztásával nagyot léphetünk afelé, hogy otthonunk még szebb legyen. A megfelelő egy panellakás esetében általában a világos szín és olyan burkolatok, amelyek optikailag növelik a térérzetet. Emellett praktikus beépített bútorokkal elérhetjük, hogy az olykor apróbb terekben is minél több mindent tudjunk tárolni. 
 
                                                                         Fürdőszoba előtte és utána

    

 
Ugyanez igaz a konyha átalakítására is. Egy praktikus és jó kialakítású bútorral elérhetjük, hogy főzés közben ne egy „főzőfülkében” érezzük magunkat, ezáltal sokkal szívesebben töltjük majd az időt valami finomság elkészítésével. Emellett nem muszáj hogy az étkezések kapcsán száműzzük magunkat a nappaliba. Egy praktikus, falra szerelhető, használatkor lenyitható étkező asztalkával 2-3 ember is kényelmesen elfogyaszthatja az ebédjét, vacsoráját. Sőt! Nagyobb főzőcskézéseknél extra munkapultként is használhatjuk az így kapott felületet. 
 
                                                                           Konyha előtte és utána

   

 
A kis konyhában is lehet étkező asztal egy kis turpissággal
 

    

     
Ha nagyobb a család és a konyhában nem tudunk olyan étkezőt kialakítani, ahol mindenki elférne, akkor sincs ok aggodalomra, hiszen akár egy félszoba és a mellette lévő nagyszoba egybenyitásával egyszerre kaphatunk egy bámulatos nappalit és egy bájos étkezőt. Így a konyhában lévő szagok nélkül élvezhetjük az együttlét örömét vacsora közben és akár után is.
 
                                                                  Nappali és étkező előtte és utána
 

   

 
Az ’előtte-utána’ képek forrása: NlCafe.hu
 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Kedves Katalin! Örülök, hogy megismertem. Az együttműködés kapcsán jó benyomást tett ránk, nagyon megbízható, rugalmas, kedves, segítőkész volt a dolog végéig. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki kapcsolatba kerül vele. Gyors, pontos, rugalmas, dicséretre méltó embert ismertem meg Katában és Attilában! Köszönet nekik! Jó munkát, erőt, egészséget kívánok!"

— K.Lászlóné

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.