Pécsen duplázott a SMART Ingatlan

Papp Dániel franchise partner és Hudák Zsuzsanna irodavezető közreműködésével a már meglévő és kiváló eredményeket elérő SMART Ingatlan Pécs iroda mellett, egy újabb irodával bővült a SMART Ingatlan hálózat.
Március 29-én megnyitott a második pécsi SMART Ingatlan iroda is. Az ünnepélyes megnyitón a hálózat pécsi tagjain és a központ vezetőségen kívül Szentendréről és Budaörsről is érkeztek partnerek, illetve irodavezetők.

 
Papp Dáneil évek óta sikeresen irányítja Pécsen a Kincses úti Tesco-nál található irodát, ezért és a kedvező piaci körülményeknek köszönhetően újabb irodanyitás mellett döntött. 
 
Baranya megyében is megfigyelhető az ingatlanárak emelkedése és a vidéki átlaghoz képest kiemelkedő, 40%-os a befektetési céllal történő ingatlanvásárlás. A tavalyi év második felében Pécsen a panellakások átlagos négyzetméterára 199 386 Ft volt, a téglalakásoké 232 525 Ft, a házaké pedig 160 000 Ft. Mindezek tükrében egy panellakás átlagosan 10,3 millió Ft-ért, egy téglalakás 12,9 millió Ft-ért, míg egy családi ház 16,9 millió Ft-ért cserélt gazdát. 
 
Mivel Pécs egyetemváros, ezért érdemes megemlíteni az albérlet árak alakulását is. A tavalyi év második felében a tulajdonosok jellemzően 83 ezer Ft bérleti díjat kértek el egy panellakásért, a téglalakásokért pedig egy kicsivel többet, átlagosan 87 ezer Ft-ot. 
 
Az új iroda a központhoz közel, a Petőfi utca 6. szám alatt nyitott meg. Jelenleg Hudák Zsuzsanna irodavezető mellett négy értékesítő várja a kedves ügyfeleket széles körű támogatást nyújtva az ingatlan eladásban, vásárlásban, kiadásban vagy a tökéletes albérlet megtalálásában.
 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Tisztelt Ingatlaniroda! Ezúton is szeretném megköszönni, hogy az ingatlaniroda mindenben segít és nagyon rövid időn belül sikerült eladni lakásomat! Konkrétan 3 nap alatt!!! Ez kiemelkedő teljesítmény, főleg ha azt nézem, hogy kb. 7 héten keresztül hirdettem több iroda által is, melyre jött természetesen nagyon sok érdeklődő, de Önök hozták a befutót!"

— B.János

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.