SMART Ingatlan iroda - Paulay Ede utca

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

Irodánk a 6. kerületben az Andrássy út szomszédságában, a Paulay Ede u. 44-ben található.

Az iroda munkatársai ingatlanértékesítői és értékesítői tapasztalattal rendelkeznek, szakmai tudásukat folyamatosan fejlesztik. Specialitásunk a tanácsadás, azaz segítünk már az elvárások kialakításában is. Ügyfeleinket végigkísérjük a teljes folyamaton, az első lépésektől, az ajánlati és alkufolyamaton, a szerződéskötésen át a birtokbaadásig.

Működési területünk elsősorban Terézváros és a közeli területek, így a Belváros, Erzsébetváros, Józsefváros és Zugló, valamint Buda belső részei.

Használt lakóingatlanok mellett új építésű lakások értékesítése, bérbeadás, üzleti ingatlanok értékesítése és kiadása szerepel. Eladó ingatlanát szakértelemmel kezeljük, a hatékony értékesítésben pedig a Smart Ingatlan hálózata mellett a Duna House teljes hálózata és számtalan együttműködő ingatlaniroda segít. Ingatlan keresése esetén pedig az ország egész területén kínálunk lakásokat, telkeket, házakat, üzlethelyiségeket.

Szolgáltatásaink a lakások eladása és kiadása mellett teljes körű, kiterjed hiteltanácsadásra, energetikai tanúsítvány készíttetésére is.

Várjuk személyes vagy telefonos megkeresését nyitva tartási időnkben hétköznaponként 9 és 18 óra között, e-mail-ben pedig bármikor.

Munkatársak

Jávor András Franchise partner
Fenyő Péter Értékesítő
Sajgó Bulcsú Tamás Értékesítő
Szarvas Dávid Értékesítő
Szentesi Rozália Értékesítő
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.