SMART Ingatlan iroda - Smart Ingatlan Óbuda

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

INGATLAN ELADÁS VAGY VÁSÁRLÁS GYORSAN ÉS KÉNYELMESEN? EZ A SMART INGATLAN ÓBUDA!

Óbuda szívében, a Kolosy tér közelében a Galagonya utca 5. szám alatt található SMART Ingatlan irodánk 2014-ben nyitotta meg kapuit.
Felkészült tanácsadóink célja, hogy az I., II., III. kerületi és észak-budai agglomeráció ingatlanainak képviseletén túl, az országosan közel 6.000 ingatlan közül megtalálja ügyfeleink számára az ideális ingatlant. Mindennapi feladataink részeként törekszünk a budai oldal kiemelt területéről érkező megbízóink legmagasabb színvonalon történő kiszolgálására, valamint érdeklődőink átfogó tájékoztatására az aktuális piaci helyzetről és trendekről. Működési területünk változatos kínálata biztosítja, hogy az egyszobás garzonlakástól, a luxusvilláig minden ügyfelünk megtalálja álmai otthonát. A befektetési lehetőségek után kutató érdeklődőink bizton számíthatnak arra, hogy Buda ezen területe a következő évtizedekben sem veszít értékéből.

Pénzügyi szolgáltatásaink révén az ügyfeleinknek megfelelő, a piacon elérhető legjobb ajánlatokról kaphatnak felvilágosítást; legyen szó ingatlan, gépjármű, személyi, vagy vállalati kölcsön felvételéről. Kiemelt figyelmet fordítunk az előtakarékosság, a CSOK, illetve az állami támogatásokkal kapcsolatos lehetőségek ismertetésére és ügyintézésére is. Ügyfeleink számára mind a lakásvásárlás, mind a hitel felvétele díjmentes.
Megbízóinkat az első találkozástól segítjük, az ingatlanra szabott marketing-tervezettel, a megfelelő ár megválasztásától, az adás-vételi szerződés aláírásán át, a birtokbaadásig. Az ajánlásokból érkező és a visszatérő ügyfeleink számának növekedéséből adódóan bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink körében üdvözölhetjük!

SZOLGÁLJUK AZ EMBEREKET. SZENVEDÉLYÜNK AZ INGATLAN.

Nyitva tartás: H-P: 9-18.

Munkatársak

Szarvas Gábor Franchise partner
Gróf Attila Franchise partner
Marsi Krisztina Zsuzsanna Értékesítő
Svarcz Krisztián Értékesítő
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.